forum voor eindwerkstudenten
programmastaanders

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    eindwerk Black Sugar // Concept
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
jill



Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 324

BerichtGeplaatst: 17-05-2010 16:57:29    Onderwerp: programmastaanders Reageren met citaat
we zouden de programmastaanders ook nog eens dringend moeten aanpassen...
zodat we die ook definitief aan hen kunnen bezorgen en dat ze die kunnen vertalen.

wat moet er nog veranderen...
de items van debat en dergelijke moeten terug de opmaak krijgen van restaurant gegeven.
dus 13.3o: ontvangst
14.00: verwekoming door Joos Wauters
14.15: pikant debat op smaak gebracht door Greet Op de Beeck
15.00: smakelijke tussennoot door improvisatietheater 'inspinazie'
15.30: slotwoord door Cathy Berx
15.45:receptie (hier moet weer het vorige tekstje van overgoten met wereldse klanken)

nu moeten we alleen nog zorgen dat bij elk item vooraan zo een bijvoegelijk naamwoord komt da het culinaire een beetje benadrukt..

ik dacht bijvoorbeeld een hartig ontvangst door Joos.. want dien is vriendelijk, ma ook culinaire.
door zouden we dus ook snel op moeten komen.

laat die hersentjes ma weer kraken!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
jill



Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 324

BerichtGeplaatst: 20-05-2010 17:02:16    Onderwerp: Reageren met citaat
dus de ideetjes van silke:


- pittig ontvangst?
- culinair ontvangst?
- doorbakken ontvangst?
- ontvangst saignant? (moest bij doorbakken aan steak denken)
- gegratineerd ontvangst?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
jill



Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 324

BerichtGeplaatst: 20-05-2010 17:08:44    Onderwerp: Reageren met citaat
wat vinden jullie van...
-een frisse tussennoot op smaak gebracht door improvsatie...
-ontvansgt (à la) maison verwijzend naar cocktail maison, cocktail van het huis ma als je dna zegt ontvangst van het huis, is da mss een beetje raar.

van jou opties silke, ben ik meeste van van gegratineerd, vind da wel fijn!de rest ook zeker laten weten want morgen is het verzonden na ilse en dan is het weg!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
silke
Site Admin


Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 353

BerichtGeplaatst: 20-05-2010 20:12:58    Onderwerp: Reageren met citaat
vind die a la maison ook wel leuk!

we kunnen ook nu dingen kiezen van die voorstelletjes maar in de mail wel bij zetten wat nog ideetjes zijn van ons. dan kan ze nog kiezen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
jill



Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 324

BerichtGeplaatst: 20-05-2010 21:16:06    Onderwerp: Reageren met citaat
das natuurlijk wel waar...
ma wat kiezen we dan bij welk?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Verena



Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 136

BerichtGeplaatst: 20-05-2010 22:25:50    Onderwerp: Reageren met citaat
Ik ben wel fan van "ontvangst à la maison"

die frisse tussennoot op smaak gebracht... vind ik niet lukken en ook lijkt te sterk op dat van debat denk ik.
Wat denken jullie van gekruide tussennoot of zelfs pittig gekruide tussennoot gebracht door inspinazie...

Pittig alleen zou ik er ook niet tussen steken want lijkt te hard op pikant en dat staat al bij debat...

maak ik er dit van morgen:

ontvangst à la maison
smaakvolle verwelkoming door...
pikant debat ... op smaak gebracht door Greet...
pittig gekruide tussennoot gebracht door...
hartig slotwoord door...
receptie overgoten van wereldse klanken en smaken

Laat maar van jullie horen Smile
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
silke
Site Admin


Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 353

BerichtGeplaatst: 21-05-2010 07:55:00    Onderwerp: Reageren met citaat
vind ik goed! doorsturen die handel! Smile
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
jill



Geregistreerd op: 18 Mrt 2010
Berichten: 324

BerichtGeplaatst: 21-05-2010 10:49:53    Onderwerp: Reageren met citaat
oké.. da is dus al in orde!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    eindwerk Black Sugar // Concept Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 
Powered by phpBB and Andrew Charron
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum