Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp |
jill
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 324
|
Geplaatst: 17-05-2010 16:57:29 Onderwerp: programmastaanders |
|
|
|
we zouden de programmastaanders ook nog eens dringend moeten aanpassen...
zodat we die ook definitief aan hen kunnen bezorgen en dat ze die kunnen vertalen.
wat moet er nog veranderen...
de items van debat en dergelijke moeten terug de opmaak krijgen van restaurant gegeven.
dus 13.3o: ontvangst
14.00: verwekoming door Joos Wauters
14.15: pikant debat op smaak gebracht door Greet Op de Beeck
15.00: smakelijke tussennoot door improvisatietheater 'inspinazie'
15.30: slotwoord door Cathy Berx
15.45:receptie (hier moet weer het vorige tekstje van overgoten met wereldse klanken)
nu moeten we alleen nog zorgen dat bij elk item vooraan zo een bijvoegelijk naamwoord komt da het culinaire een beetje benadrukt..
ik dacht bijvoorbeeld een hartig ontvangst door Joos.. want dien is vriendelijk, ma ook culinaire.
door zouden we dus ook snel op moeten komen.
laat die hersentjes ma weer kraken! |
|
Terug naar boven |
|
|
jill
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 324
|
Geplaatst: 20-05-2010 17:02:16 Onderwerp: |
|
|
|
dus de ideetjes van silke:
- pittig ontvangst?
- culinair ontvangst?
- doorbakken ontvangst?
- ontvangst saignant? (moest bij doorbakken aan steak denken)
- gegratineerd ontvangst? |
|
Terug naar boven |
|
|
jill
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 324
|
Geplaatst: 20-05-2010 17:08:44 Onderwerp: |
|
|
|
wat vinden jullie van...
-een frisse tussennoot op smaak gebracht door improvsatie...
-ontvansgt (à la) maison verwijzend naar cocktail maison, cocktail van het huis ma als je dna zegt ontvangst van het huis, is da mss een beetje raar.
van jou opties silke, ben ik meeste van van gegratineerd, vind da wel fijn!de rest ook zeker laten weten want morgen is het verzonden na ilse en dan is het weg! |
|
Terug naar boven |
|
|
silke Site Admin
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 353
|
Geplaatst: 20-05-2010 20:12:58 Onderwerp: |
|
|
|
vind die a la maison ook wel leuk!
we kunnen ook nu dingen kiezen van die voorstelletjes maar in de mail wel bij zetten wat nog ideetjes zijn van ons. dan kan ze nog kiezen. |
|
Terug naar boven |
|
|
jill
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 324
|
Geplaatst: 20-05-2010 21:16:06 Onderwerp: |
|
|
|
das natuurlijk wel waar...
ma wat kiezen we dan bij welk? |
|
Terug naar boven |
|
|
Verena
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 136
|
Geplaatst: 20-05-2010 22:25:50 Onderwerp: |
|
|
|
Ik ben wel fan van "ontvangst à la maison"
die frisse tussennoot op smaak gebracht... vind ik niet lukken en ook lijkt te sterk op dat van debat denk ik.
Wat denken jullie van gekruide tussennoot of zelfs pittig gekruide tussennoot gebracht door inspinazie...
Pittig alleen zou ik er ook niet tussen steken want lijkt te hard op pikant en dat staat al bij debat...
maak ik er dit van morgen:
ontvangst à la maison
smaakvolle verwelkoming door...
pikant debat ... op smaak gebracht door Greet...
pittig gekruide tussennoot gebracht door...
hartig slotwoord door...
receptie overgoten van wereldse klanken en smaken
Laat maar van jullie horen |
|
Terug naar boven |
|
|
silke Site Admin
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 353
|
Geplaatst: 21-05-2010 07:55:00 Onderwerp: |
|
|
|
vind ik goed! doorsturen die handel! |
|
Terug naar boven |
|
|
jill
Geregistreerd op: 18 Mrt 2010 Berichten: 324
|
Geplaatst: 21-05-2010 10:49:53 Onderwerp: |
|
|
|
oké.. da is dus al in orde! |
|
Terug naar boven |
|
|